Elérhetőség és Nyitva tartás

Lépéspont
4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 6.
T: +3670/977-2438
e-mail: lepespont03@gmail.com

Nyitva tartás: 

Hétfő: 9-18

Kedd: 9-18 

Szerda: 9-18

Csütörtök: 9-18

Péntek: 9-18

Szombat: 9-18

Vasárnap: Pihenő nap

Google+-on

Házhozszállítás

Chung Shi Márkabolt

Chung Shi Magyarország

Szakmai partnereink

GERINCMŰHELY

Balance Mozgásterápiás és Sport Innovációs Intézet

 

*******************************

 

*******************************

FitMED gyógytornarendelő

Orvosi, gyógytornász háttérrel

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Egy gerincgyógyász szemével – Dr. Elek Emil Miklós

Főkategória >Termék és szakmai tapasztalatok >Egy gerincgyógyász szemével – Dr. Elek Emil Miklós

Egy gerincgyógyász szemével…

 

Általában véve a gördülő talpas lábbelik bizonyított jótékony hatásai évek óta ismertek voltak a számomra is. Több korábbi változatukat módomban állt közelebbről is megvizsgálni, tesztelni, hosszabb-rövidebb ideig kipróbálni. Arra, hogy a chung shi funkcionális lábbelit részletesen megismerjem, egy elszenvedett baleset (részleges külbokaszalag- szakadás) után nyílt módom. A chung shi név eredendően kicsit idegenkedést váltott ki belőlem, talán azért, mert olcsóbb, szerényebb minőségű ázsiai terméket sejtetett. Annál nagyobb volt a pozitív meglepetésem, amikor az új – rendkívül precízen megtervezett és felépített – lábbeliben igényes, német technológiát ismertem meg, amely ötvözi a bizonyítékokon alapuló kutatások eredményeit és a keleti gyógyászat erényeit (erre utal az elnevezés is). Ahhoz, hogy az emberi láb egészségesen fejlődjön, majd a későbbiekben megfelelően működjön az állás, illetve a járás folyamán, a német tervezőmérnökök öt különböző lábbeli- szerkezetet dolgoztak ki. Mindegyik változat a természetes járást támogatja a láb járás közben történő átgördülésének vezetésével.

DR. ELEK EMIL MIKLÓS

ortopéd szakorvos, gerincgyógyász

 

A chung shi lábbelicsalád úgy lett megtervezve, hogy szinte mindenféle ízületi probléma, illetve fájdalomszindróma meg- oldására segítséget nyújtsanak. A különböző típusok más- más intenzitásúak. A billenő AuBioRig, a gördülő talpú AntiStep, valamint a másik négy változat (Duflex WalkerDuxfree, Dux és Woocoli) rugalmas, puha átgördülést támogató talpszerkezeti kiképzésével egyaránt a láb, ill. az alsó végtagok aktív működését segíti elő. Mindeközben a speciális talpkiképzés egyidejűleg nagyon kényelmes, szabályos álló testhelyzetet, ill. harmonikus járást biztosít úgy, hogy a talp-, illetve lábizomzatunk a legmegfelelőbb terhelést kapja. A lábbelit értékesítõ szakemberek számomra – ismerve problémáimat – az AuBioRig lábbelit javasolták, mely dinamikus talpbillenést jelenít meg, ezért a hétköznapi használatban (különösen egy szalagsérülés után) meglepően jó hatást és gyors javulást eredményezett. A komolyabb lábboltozati eltérések (a népbetegségnek számító „lúdtalp” és tartászavarok) kezelésében pedig nagy segítséget jelenthetnek a nagyobb intenzitású (de a billenő talpnál kisebb dőlésszögű) gördülőtalpas funkcionális lábbelik. Saját, különösen kedvező tapasztalataim mellett nem elhanyagolható szempont, hogy e biomechanikailag nagy körültekintéssel megtervezett, illetve kivitelezett chung shi lábbelik többszintű teszteléseket követően a német ortopéd szakorvosok, gerincspecialisták és gyógytornászok minden fórumán megfeleltek, és a legmagasabb szintű védjegy használatára nyertek jogot.

(AGR védjegy: a Német Egészséges Gerincért Egyesület Független Szakértői Bizottsága, mely nemcsak német, hanem osztrák és svájci szakembereket is felölel.)


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Webáruház készítés